Verwarm de oven voor op 180 °C.TananePel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper 1 rode ui. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Pluk en hak de blaadjes koriander. Meng de knoflook, gesnipperde ui, de helft van de paprika, peper, koriander, gemberpoeder, paprikapoeder, kurkuma, rasp en het sap van de limoen. Schenk de olie erbij en roer goed door. HeekfiletsLeg de heekfilets naast elkaar in een ovenschaal ingevet met olie. Snijd 1 tomaat in plakken en verdeel de plakken over de vis. Verdeel per filet een eetlepel Tanane over de vis. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie, zet in de oven en bak in circa 15 minuten gaar. KrieltjesSchenk de resterende tanane in een koekenpan, voeg de krieltjes toe en bak in circa 7 minuten krokant. SaladePel en snijd de andere rode ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes. Meng de tomaten in een kom met de ui, paprika en de rucola. Schenk wat olijfolie en de azijn over de salade en breng op smaak met peper en zout. ServerenVerdeel de vis met tomaten over borden en schep er wat krieltjes met doperwten en tanane bij.