Aardappels en eierenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in vieren. Kook de aardappels in circa 10 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Zet de eieren op in een pan met koud water en kook ze in 5 minuten halfzacht. Giet ze af en laat ze schrikken in koud water. Pel de eieren. SchorsenerenNeem een oude krant en leg hier de zanderige schorseneren op. Zet een ovenschaal met water en het sap van een halve citroen klaar. Schil de schorseneren met een dunschiller, snijd de onder- en bovenkant van de schorseneren af en leg ze in een ovenschaal met water en citroen (dit om verkleuring te voorkomen) Zet de schorseneren op in een pan met koud water, bloem, een beetje zout en peper, sap van een halve citroen, witte wijn en laurier. Breng aan de kook en kook de schorseneren in circa 5 minuten gaar. Zet het vuur uit en laat de schorseneren in de pan zitten. BotersausVerwarm in een pannetje of in de magnetron de boter. Laat het alleen smelten en giet dan rustig het heldere botervet in een ander kommetje. Het (witte) eiwit kan weg. ServerenPluk en hak de blaadjes peterselie fijn. Halveer de eieren. Rol de plakjes ham op. Verdeel de gekookte aardappels en schorseneren over de borden. Verwarm de rolletjes ham kort in het kookvocht van de schorseneren en verdeel daarna over borden. Schep botersaus over het gerecht en garneer met de peterselie en het ei.