KiptajineVerhit een scheutje olie in een pan en bak de kippenvleugels in circa 4 minuten goudbruin. Pel en snijd de uien in halve ui ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de uien, de knoflook en de ras el hanout toe aan de pan en bak circa 1 minuut mee. Schenk er zoveel water bij tot alles net onder water staat. Laat de pan circa 10 minuten op laag vuur pruttelen. Snijd de tutti frutti in grove stukken, voeg toe aan de pan en laat circa 8 minuten pruttelen. Pluk en snijd de blaadjes koriander fijn. Voeg een derde van de koriander op het einde toe aan de pan en warm nog even door. KrieltjesBoen de krielaardappels schoon. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de krieltjes in circa 10 minuten gaar. Meng in een kommetje de Turkse yoghurt met een derde van de koriander. KorianderboontjesVerwijder de uiteindes van de sperziebonen. Breng een pan met water en het bouillonblokje aan de kook en kook de sperziebonen circa 7 minuten gaar. Meng de gekookte sperziebonen met de resterende koriander en de roomboter. ServerenServeer de korianderboontjes, krielaardappels en de korianderyoghurt samen met de kiptajine.
Kiptajine met tutti frutti is een recept van 24Kitchen