Kook de eiermie gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel de eiermie koud en meng met de sesamolie. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Snijd de zalmfilet in blokjes Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Verhit een scheut olie in een wokpan en fruit de rode peper circa 1 minuut. Voeg de zalm en vissaus toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin en gaar. Breng de zalm op smaak met rasp van de limoenschil en de vissaus. Snijd de limoen in partjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer in halve maantjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een kom de eiermie, broccoli, zalm, bosui, komkommer, paprika en de cherrytomaten. Rooster de sesamzaadjes circa 2 minuten in een droge pan. ServerenVerdeel de salade over de borden en garneer met de sesamzaadjes en partjes limoen.