Verwarm de oven voor op 220 ºC. Kook de macaroni gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en kerriepoeder circa 2 minuten. Snijd de courgette in blokjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Halveer de prei in de lengte en snijd de prei in halve ringen. Voeg de paprika, prei en courgette toe en bak in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Verkruimel de roomkaas erboven. Pluk en hak de peterselie. Roer de ham, peterselie en de macaroni door de groente en breng op smaak met een beetje zout en peper. Schep het groentemengsel in een met olie ingevette ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin.