Quesadillas Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bosuitjes in ringen. Giet de maïskorrels af en spoel ze schoon. Laat de jalapeñopepers uitlekken en snijd ze doormidden. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de bosui, maïskorrels, tomaten, paprika’s en de jalapeñopepers in circa 5 minuten gaar. Pluk en hak de koriander en roer de koriander door de groenten. Leg de helft van de tortilla’s uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het groentemengsel en de geraspte kaas over de tortilla’s, leg hier een tortilla op en bestrijk de bovenkant met olie. Bak de quesadillas in de oven in circa 10 minuten goudbruin en krokant. Guacamole Halveer de avocado’s, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak in een kom de avocado fijn met een vork. Pel en snipper de ui. Halveer de limoen. Meng de ui, het sap van een halve limoen en de crème fraîche met de avocado. Roer goed door en breng op smaak met een beetje zout en peper.
Vegetarische quesadillas is een recept van 24Kitchen