Kolak Breng het water aan de kook. Hak de palmsuiker fijn. Snijd de santen in stukken en voeg de santen en pandanbladen toe aan het water. Blijf roeren tot de palmsuiker is opgelost. Maak al het fruit schoon en snijd in gelijke stukken. Voeg het fruit toe en kook nog circa 15 minuten tot de banaan gaar is, verdeel de soep over de kommen. Dit gerecht kan je ook maken met obi (zoete aardappel). Fortune cookies Verwarm de oven voor op 170 ºC. Smelt de boter. Splits de eieren en roer de eiwitten met de poedersuiker los met een garde. Meng het vijfkruidenpoeder door de bloem. Meng de bloem door het eiwit. Meng de boter erdoor. Schep een halve eetlepel beslag op een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje. Wrijf met de bollen kant van de lepel het hoopje uit tot een rondje van circa 10 centimeter doorsnede. Bak de koekjes in circa 12 minuten goudbruin. Leg een opgevouwen spreuk op het gebakken koekje. Vouw het koekje terwijl het nog warm is dubbel en vouw de punten naar elkaar toe. Laat het koekje afkoelen.
Fruit in kokossoep (kolak) & Fortune cookies is een recept van 24Kitchen