Beef Kushiyaki

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gekaramelliseerde zilveruitjes Giet het zuur van de zilveruitjes. Karamelliseer de suiker beetje bij beetje. Voeg de zilveruitjes toe en laat in circa 3 minuten rondom karamelliseren. Breng ketjap, sojasaus en water aan de kook in een andere pan. Blus de zilveruitjes daarmee af en laat inkoken tot een dikke saus (afhankelijk van de pan kan dit circa 4 minuten duren). Danny’s Teriyakisaus Schil en snijd de gember in stukken. Pel en snijd de knoflook fijn. Schenk de witte wijn, sesamolie, honing, sojasaus en het water in een pan. Voeg de knoflook, gember en de rasp en sap van de limoen toe. Laat in circa 10 minuten inkoken tot saus dikte. Roer het aardappelzetmeel aan met een scheutje water en roer door de saus. Kook circa 3 minuten door tot de saus gebonden is. Beef Kushiyaki Snijd de runderbiefstuk in blokjes en rijg om en om met de zilveruien aan de satéprikkers Verwarm de grill, besprenkel de spiesen met een beetje olie en bak de spiesen in circa 2 minuten om en om goudbruin. Bestrijk met de teriyakisaus. Groente Was en snijd de kroppen kaichoi of paksoi in repen. Verhit een scheut olie in een wok en bak de kaichoi/paksoi. Voeg enkele eetlepels teriyakisaus toe. Serveer de groente samen met de kushiyaki. Serveer met rijst of mie.

Beef Kushiyaki is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept