Bananen-kokoscake

1
2 uur-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de bananen, snijd ze in stukjes en leg ze minimaal 1 uur in de vriezer. Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Pureer de bananen in de keukenmachine, weeg 325 gram af en zet apart. Meng de bloem met bakpoeder en nootmuskaat. Roer de margarine met de suiker romig. Voeg azijn, rum en de bananenpuree toe. Meng beetje bij beetje de bloem erdoor. Meng de kokosrasp erdoor. Schep het beslag in de vorm en bestrooi met de bruine suiker. Bak het banaan-kokosbrood in circa 1 uur goudbruin en gaar.

Bananen-kokoscake is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bananen-kokoscake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-kokoscake
55 min-
Bekijk recept
Ananas-kokoscake Met Rumrozijnen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kokoscake Uit Sumatra.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept