GarnalenmengselPel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Pluk en snijd de bladselderij fijn. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne repen. Halveer de limoen. Meng de rode uien, knoflook en bladselderij, zongedroogde tomaten, gemberpoeder, paprikapoeder, garnalen, sap van de limoen en olijfolie met elkaar. Voeg als het mengsel te dik is een scheutje water toe. (het mengsel moet ongeveer yoghurt dik zijn). Schelvisfilet uit de oven Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in plakken van ongeveer een halve centimeter dik. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in dunne repen. Verdeel in de ovenschaal de aardappelschijfjes, courgette en paprika’s. Leg de schelvisfilets erop. Verdeel het garnalenmengsel over de vis en besprenkel met olijfolie. Dek de bovenkant van de schaal af met aluminiumfolie. Schuif in de oven en laat circa 40 minuten garen. Snijd het brood in plakken, besprenkel met olijfolie en rooster de plakken in een grillpan om en om in circa 4 minuten krokant.