Schelvis uit de oven

4
1 uur-
-
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

GarnalenmengselPel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Pluk en snijd de bladselderij fijn. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne repen. Halveer de limoen. Meng de rode uien, knoflook en bladselderij, zongedroogde tomaten, gemberpoeder, paprikapoeder, garnalen, sap van de limoen en olijfolie met elkaar. Voeg als het mengsel te dik is een scheutje water toe. (het mengsel moet ongeveer yoghurt dik zijn). Schelvisfilet uit de oven Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in plakken van ongeveer een halve centimeter dik. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in dunne repen. Verdeel in de ovenschaal de aardappelschijfjes, courgette en paprika’s. Leg de schelvisfilets erop. Verdeel het garnalenmengsel over de vis en besprenkel met olijfolie. Dek de bovenkant van de schaal af met aluminiumfolie. Schuif in de oven en laat circa 40 minuten garen. Snijd het brood in plakken, besprenkel met olijfolie en rooster de plakken in een grillpan om en om in circa 4 minuten krokant.

Schelvis uit de oven is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schelvis in een korstje van chorizo, suikererwten in olie van fijne kruiden
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept