Tutti frutticompoteSnijd de tutti frutti fijn. Pers de sinaasappels uit. Schenk het sinaasappelsap in een pan en voeg de tutti frutti en honing toe. Breng het geheel aan de kook. Kook de tutti frutti in circa 20 minuten op laag vuur met de deksel op de pan tot een compote. Roer in een kommetje een scheutje water door de maïzena en roer glad. Roer de maïzena door de compote. Gestoofde zuurkoolPel en snipper de sjalot. Ris de tijm. Verhit een klontje boter in een steelpan en fruit de sjalot en de tijm circa 1 minuut. Roer de zuurkool erdoor en stoof in circa 15 minuten op middelhoog vuur. Giet de bonen af en spoel schoon. Roer de kidneybonen door de zuurkool en warm goed door. Breng op smaak met een beetje zout en peper. AardappelpannenkoekjesMeng de eieren door de melk en roer de bloem erdoor. Schil en rasp de aardappels en meng door het beslag. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olie in een pan en bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Serveren Verdeel de zuurkool en het tutti frutti compote over de borden en serveer de aardappelpannenkoekjes erbij.
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes is een recept van 24Kitchen