Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de helft van rucola en de crème fraîche met de staafmixer of in de keukenmachine tot een saus. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de sugarsnaps beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de helft van olie in een hapjespan en bak de worsten in 3 min. goudbruin. Neem de worsten uit de pan en snijd in plakjes van een 1/2 cm breed. Verwarm ondertussen de rucolasaus in het achtergebleven braadvet op middelhoog vuur.
  • 3 Meng de worst, pasta en sugarsnaps erdoor. Neem van het vuur en meng de rest van de rucola en olie erdoor.

Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met vegaworst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept