Mosterd-rozemarijnkip met kokosrijst

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de rijst met de kokosmelk, het water en eventueel zout aan de kook. Snijd ondertussen de naaldjes van de rozemarijn fijn. Schep om en kook afgedekt op matig vuur in 12 min. gaar. Doe ondertussen de kipschnitzels met de rozemarijn, mosterd en olie in een kom. Pers de knoflook erboven en schep om. Breng op smaak met peper.
  • 2 Kook de broccoli in water met zout in 6 min. gaar. Verhit de grillpan en gril de kipschnitzels in 4 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Verdeel de kip en rijst over de borden. Serveer met de broccoli.

Mosterd-rozemarijnkip met kokosrijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise kip met spitskool en kokosrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip paniki met banaan en kokosrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijst met paksoi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijst met rendang
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept