1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Sla de minikipfiletschnitzels plat met het lemmet van een groot mes. Leg er een blaadje salie op en bestrooi met peper. Halveer de plakken ham in de lengte, leg er de kipfiletschnitzels op en rol op. Maak vast met een cocktailprikker.
3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipsaltimbocca in 10 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Voeg voor jus het water toe en roer de aanbaksels los.
4 Verwarm ondertussen de pastasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Verdeel de rucola en cherrytomaten over een schaal en besprenkel met de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
5 Schep de gnocchi met de pastasaus op borden. Doe de kipsaltimbocca met de jus erbij en serveer met de rucola-tomatensalade.
Gnocchi met kipsaltimbocca is een recept van Albert Heijn