Boerenkoolstoof met ei

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Verhit de boter in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder, oregano en chilivlokken 1 min.
  • 2 Voeg de knoflook en boerenkool in delen toe en roerbak 5 min. Voeg tomato frito, peper en eventueel zout toe en stoof 10 min. op laag vuur. Schep af en toe om.
  • 3 Maak voor elk ei een holte in de vulling, breek in elke holte 1 ei en bestrooi met peper. Doe de deksel op de pan en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Zet de pan op tafel en serveer met het brood.

Boerenkoolstoof met ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Boerenkool-bonen-worststoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolstoof met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept