Miniloempia's & paprikasaus

10
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de arachideolie in een wok of frituurpan tot 180 °C. Je kunt dit controleren met een keukenthermometer of met een stukje brood. Begint dat meteen te bruisen, dan is het vet heet.
  • 2 Halveer ondertussen de limoen en pers de helft uit. Snijd de andere helft in partjes.Doe de paprika, knoflook, sambal en gembersiroop in de keukenmachine en maal fijn. Breng op smaak met limoensap en doe in een kommetje.
  • 3 Frituur de loempia’s volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en knapperig in de olie. Serveer met de paprikasaus en partjes limoen.

Miniloempia's & paprikasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Miniloempias met pikante tomatensaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept