Witlofsalade met appel, sinaasappel en pecannoten

4
10 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de onderkant van het witlof, halveer het lof in de lengte en verwijder de harde kern. Snijd het witlof in stukjes van een ½ cm.
  • 2 Pel de helft van de sinaasappels, haal de partjes los en snijd in stukjes. Pers de andere helft van de sinaasappels.Boen de ongeschilde appels schoon en snijd deze in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne partjes. Doe in een kom en schenk de gembersiroop erover. Meng het witlof erdoor en bestrooi met de pecannoten.

Witlofsalade met appel, sinaasappel en pecannoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met warme geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met witlofsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met witlofsalade en honingmosterddressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept