Ovengeroosterde pastinaak met aioli

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en winterpeen en snijd in frieten. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika, snijd de paprika in repen.
  • 2 Verdeel de pastinaak, winterpeen en paprika over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel over de groenten. Bestrooi met het zeezout en breng op smaak met chilipeper.
  • 3 Rooster de groenten in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en beetgaar. Schep halverwege om. Doe de groenten in een schaal. Serveer met de aioli.

Ovengeroosterde pastinaak met aioli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige bladerdeegrol met oude kaas en amandelen
60 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovengeroosterde venkel met kappertjes en olijven
20 min
Bekijk recept
Ovengeroosterde aubergine met gegrilde haloumi en pasta met Basilicum Roomsaus
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle ragout met een Mediterraans tintje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept