Britse gehaktpasteitjes met pastinaak

6
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en rasp grof. Snipper de ui en snijd de selderij fijn.
  • 2 Meng het gehakt in een kom met de pastinaak, ui, selderij, worcestershiresauce en paprikapoeder. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Snijd de hoekjes van de plakjes bladerdeeg rond af. Verdeel het gehakt-pastinaakmengsel over het midden van de plakjes. Vouw dicht en druk met duim en wijsvinger een schulppatroon in de rand. Leg de pasteitjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los. Bestrijk de pasteitjes met het losgeklopte ei. Bak ze in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Britse gehaktpasteitjes met pastinaak is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept

Britse pasteitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Britse cottage pie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toad in the hole
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Britse toad in the hole
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept