Antonio Carluccio’s gevulde tomaten uit de oven

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de oven tot 180 °C. Kook de rijst 7 min. in kokend water met zout, giet hem af en laat hem afkoelen. Hak ondertussen de munt grof. Laat de ansjovis uitlekken en hak fijn. Pel de knoflook en hak ragfijn.
  • 2 Snijd aan de kant van het kroontje een kapje van de tomaten en gebruik dit als dekseltje. Schep de kern en het sap uit de tomaten. Doe de kern en het sap bij de rijst in een kom. Meng er de munt, ansjovis, knoflook, olijfolie en zout en peper door. Schep de vulling in de tomaten en zet de kapjes erop. Zet ze circa 25 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte. Serveer ze gegarneerd met munt. Bon appétit!

Antonio Carluccio’s gevulde tomaten uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio's risotto met voorjaarsgroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio's luchtig mascarponegebak
25 min Gebak
Bekijk recept