Milde Italiaanse kaasfondue

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spruitjes kort. Maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, de knolselderij in blokjes en de bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.
  • 2 Snijd ondertussen de korstjes zo dun mogelijk van de kaas en snijd de kaas in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.
  • 3 Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe aan de kaasfondue.
  • 4 Wrijf de caquelon in met de knoflook en schenk de kaasfondue erin. Houd op tafel warm op een brandertje. Serveer met de ciabatta en groenten.

Milde Italiaanse kaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept