Vegabolognese met kastanjechampignons

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de champignons fijn. Verhit de helft van de olie in een wok en bak hierin de champignons op hoog vuur in 10 min. bruin. Roer regelmatig. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een braadpan en fruit hierin op laag vuur de ui en knoflook 2 min.
  • 2 Schil de winterpeen en snijd in blokjes van ½ x ½ cm en snijd de bleekselderij in stukjes van ½ x ½ cm. Voeg toe en fruit 5 min. mee. Zet het vuur hoog en voeg de tomaten toe. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Doe de champignons erbij.
  • 3 Bind de kruiden samen met een stukje keukentouw en voeg toe. Laat op laag vuur zonder deksel 30 min. zachtjes koken. Roer regelmatig. Verwijder de kruiden. Breng op smaak met de suiker, peper en zout. Lekker!

Vegabolognese met kastanjechampignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept