Ravioli met walnoot & rucolapesto

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de walnoten, de helft van knoflook en de helft van de rucola in de keukenmachine. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van een ½ citroen en pers 1 helft uit. Voeg samen met 100 ml olie, peper en eventueel zout toe aan het mengsel in de keukenmachine en maal tot pesto. Doe in een kom. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, paddenstoelen en champignons 4 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en schep met de rest van de rucola door de paddenstoelen. Serveer de pesto erbij.

Ravioli met walnoot & rucolapesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolapesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lenteminestrone met schelvis en pesto
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept