Linguine met zeevruchten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de sjalot in ringen en de knoflook fijn. Verhit de boter in een hapjespan. Fruit de sjalotten, knoflook en dragon 3 min. Voeg de bevroren zeevruchten, mascarpone en tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat 15 min. op middelhoog vuur iets inkoken. Roer regelmatig.
  • 2 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers de helft uit en snijd de andere helft in partjes. Roer het citroenrasp door de saus en breng op smaak met citroensap. Snijd de dille grof. Bestrooi saus met de dille en serveer de pasta erbij. Garneer met citroenpartjes.

Linguine met zeevruchten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept