1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de knolselderij. Snijd de knolselderij en peen in blokjes van een ½ x ½ cm (brunoise). Snipper de ui en snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de ui en de rest van de groenten op middelhoog vuur 8 min.
2 Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm. Snijd met de oregano- en salieblaadjes en de rozemarijnnaaldjes fijn en bak de kruiden mee. Zet het vuur uit en rasp de kaas boven de groenten. Schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng ondertussen een grote pan water aan de kook. Kook de lasagnebladen 4 min. en giet af.
3 Neem een lasagneblad en schep over de breedte een lepel groente. Rol op en leg in de ingevette ovenschaal. Maak zo alle rolletjes. Verdeel de rest van de vulling over de rolletjes. Schenk de tomatensaus erover. Snijd de mozzarella in plakken en verdeel over de saus. Bak ca. 20 min. in de oven tot de mozzarella goudbruin kleurt.
Cannelloni met wintergroenten is een recept van Albert Heijn