1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de kipfilet als een zakje open, houd de opening klein. Vul ze met de mozzarella en steek dicht met de cocktailprikker(s).
2 Klop het ei los. Strooi de ovenmix op een bord. Wentel de kipfilet door het ei en vervolgens door de ovenmix. Leg de kipfilet op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de voorverwarmde oven in ca. 20 min. gaar en krokant.
3 Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de courgette in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de courgetteblokjes in 4 min. beetgaar.
4 Schep de courgette in een schaal om met de pesto en peper en laat iets afkoelen. Schep de puree en de lauwwarme courgettesalade op borden. Verwijder de prikkers, snijd de kipfilet in plakken en verdeel over de borden.