Romige bietenrisotto met mortadella

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de bouillontabletten op in het water. Snipper ondertussen de sjalot. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de sjalot 1 min. Schep de risottorijst erdoor en bak tot de korrels glanzen en glazig zijn. Voeg de helft van de bouillon toe en laat de rijst de bouillon in 5 min. al roerend opnemen.
  • 2 Voeg de rest van de bouillon en bietjes toe. Kook de rijst in 10 min. zachtjes beetgaar. Roer regelmatig. Snijd de mortadella in reepjes en rasp de kaas. Meng de crème fraîche, olijven, mortadella en de helft van de kaas door de risotto. Breng op smaak met peper.
  • 3 Schep de risotto op borden en bestrooi met de rest van de kaas.

Romige bietenrisotto met mortadella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mortadellasandwiches
35 min Snack
Bekijk recept
Antipasti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept