Stoofvis met salami en paprika

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in water met zout in 12 min. gaar. Snijd ondertussen de salami in blokjes en de paprika in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de salami 2 min. Voeg de paprika toe en bak nog 3 min.
  • 2 Doe de wijn en kappertjes in de pan. Snijd de visfilet in stukken (1 stuk per persoon), bestrooi met peper en zout en leg tussen de paprika. Stoof de vis afgedekt in 8 min. gaar.
  • 3 Snijd ondertussen de peterselie grof. Bestrooi de visstoof met de peterselie. Druppel er de balsamicosiroop over en serveer met de krieltjes.

Stoofvis met salami en paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lekkere Ouderwetse Stoofvis Van Kabeljauw.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept