1 Breng in een ruime pan het water met 1 el olie aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg de couscous en rozijnen toe. Laat afgedekt 2 min. wellen. Rasp de oranje schil eraf en schep het rasp en 2 el olie door de couscous. Roer regelmatig los met een vork.
2 Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de kipfilet met 2 el olie en bestrooi met peper. Gril de kipfilet in 2 min. per kant goudbruin en gaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit 1 el olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 30 sec. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Voeg peper toe.
3 Breng de couscous op smaak met peper en eventueel zout en verdeel met de spinazie over de borden. Leg de kipfilet erbij en bestrooi met de za’atar.
Kip met za'atar en Siciliaanse couscous is een recept van Albert Heijn