Ontdooi de filodeegvellen. Ik leg ze altijd onder een iets vochtige theedoek, hierdoor drogen ze niet uit en breken ze minder snel. Verwarm de oven op 180 graden. Doe de maïzena, suiker, eieren, griesmeel en melk in een pan en klop met een garde goed door elkaar. Breng langzaam aan de kook en blijf met de garde roeren. Als het mengsel dik is geworden zet je het vuur uit. Laat het mengsel afkoelen en roer af en toe door. Leg een vel filodeeg op een werkblad en besmeer met gesmolten boter. Leg een tweede vel er op en schep ongeveer de helft van de pudding in het midden. Vouw de dubbele filodeeg vellen als een pakketje er om heen. Besmeer een derde vel filodeeg met boter en leg het pakketje er op en vouw er om heen. Herhaal dit ook met een vierde en vijfde vel. Maak 2 mooie pudding pakketjes en leg deze op een bakplaat met de vouwnaden naar beneden. Besmeer ook de bovenzijde nog even in met boter. Zet ze ongeveer 20 tot 25 min in de oven totdat het filodeeg mooi knapperig is. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker en kaneel. Snijd de bougatsa in 3 stukken.