Zoete aardappel curry

4
45 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui. Voeg de garam masala, komijn, kaneel, kurkuma en korianderzaad toe en roer goed door. Voeg de tomatenblokjes en de kokosmelk toe en roer de geraspte gember er door. Breng de saus op smaak met wat zout. Doe dan ook de blokjes aardappel in de pan en laat deze 15 min zachtjes pruttelen (met deksel) in de saus. Schep af en toe er door heen. Kook ondertussen de rijst volgens de verpakking gaar. Snijd de paprika in stukjes en laat de kikkererwten uitlekken en voeg deze ook toe aan de pan. Laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Serveer met de rijst.

Zoete aardappel curry is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept