Saté babi

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn en de ui zeer fijn. Snijd het varkensvlees in stukjes van 1 x 1 cm.
  • 2 Meng de ketjap met de olie, sambal, knoflook, ui, galanga, koriander en gember in een kom. Schep het vlees erdoor en laat afgedekt 4 uur marineren. Schep tussendoor een keer om.
  • 3 Rijg het vlees aan de satéprikkers. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de saté op hoog vuur rondom bruin. Zet het vuur laag en bak in 12 min. gaar. Keer regelmatig.
  • 4 Serveer met zelfgemaakte satésaus.

Saté babi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept