1 Breng een pan water aan de kook en kook de tuinbonen 3 min. Schep met een schuimspaan uit de pan in een kom en laat iets afkoelen. Kook daarna de bimi 3 min. in het water. Laat uitlekken in een vergiet.
2 Rasp ondertussen de groene schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Doe in een kommetje met de suiker en 2 el olie. Pers de knoflook erboven en roer door.
3 Verhit de grillpan. Bestrijk het vlees met de rest van de olie en bestrooi eventueel met zout. Gril 3 min. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat onder een deksel 5 min. rusten.
4 Snijd ondertussen de koriander fijn. Dubbeldop de tuinbonen en meng de bonen met de bimi, koriander en 2/3 van de dressing. Snijd het vlees in dunne plakjes en leg op de salade. Besprenkel met de rest van de dressing en serveer.
Thaise rundvlees-bimisalade is een recept van Albert Heijn