Zoetzuur varkensvlees met bosui

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenshaas in plakjes en snijd de knoflook fijn. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Verhit de olie in een wok en voeg het vlees, de siroop, het limoensap, de knoflook en zout toe. Roerbak 2 min. Neem met een schuimspaan uit de pan.
  • 2 Doe de sugarsnaps en de rest van de siroop en het limoensap in de wok en roerbak 4 min. op hoog vuur. Voeg de tomaten, ananas en varkenshaas toe en roerbak nog 2 min.
  • 3 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Schep de bosui door de varkenshaas en serveer met de rijst. Bon appétit!

Zoetzuur varkensvlees met bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept