Thaise biefcurry met aubergine

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui grof. Snijd de aubergine in stukken en verdeel het vlees in gelijke puntjes.
  • 2 Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Bak de aubergine 2 min. mee. Schep de currypasta erdoor en bak 1 min. tot het aroma vrijkomt. Schep de biefstukpuntjes erdoor en bak nog 1 min. Schenk de coconutcream erbij en stoof de curry in 6 min. gaar. Voeg na 1 min. de tomaten toe.
  • 3 Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst in kommen of diepe borden en verdeel er de biefcurry over.

Thaise biefcurry met aubergine is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept