2 Snijd de knoflook fijn. Verhit 3 el olie in een pan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de pomodorini toe met het water, 1/3 van de rozemarijn, peper en zout en laat op laag vuur 30 min. zacht koken.
3 Snijd ondertussen de rest van de rozemarijn in stukjes. Maak met een scherp mes kleine inkepingen in het vlees en steek de stukjes rozemarijn erin. Besprenkel het vlees met de olie en 1 el azijn en leg in de ovenschaal. Laat het vlees in de oven in ca. 20 min. gaar worden. Besprenkel elke 5 min. met 1 el azijn.
4 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de takjes rozemarijn uit de saus en maak het geheel iets dunner met 3 el van het pastawater. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en meng de tomatensaus erdoor. Serveer met het lamsvlees.
Lamsrack met rozemarijn is een recept van Albert Heijn