1 Snijd de lamsracks in koteletten. Meng de specerijen met 3 el olie en eventueel zout en meng de koteletten met dit specerijenmengsel. Laat afgedekt 30 min. marineren buiten de koelkast.
2 Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rest van de olie erdoor. Meng de abrikozen door de warme couscous en laat afgedekt staan.
3 Verhit een pan zonder olie of boter en bak de lamskoteletten 4 min. Keer halverwege. Als het niet allemaal past, kun je ze in 2 delen bakken. Houd de koteletten warm op een schaal afgedekt met aluminiumfolie.
4 Snijd de bosuitjes in ringen, snijd de koriander fijn en de komkommer in blokjes. Meng vlak voor serveren met de couscous en breng eventueel op smaak met zout en extra olie. Serveer de lauwwarme couscous met de lamskoteletten.
Lamskoteletjes met ras el hanout is een recept van Albert Heijn