1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze ca. 45 min. in de oven.
2 Snijd ondertussen de lamsracks in koteletten en meng ze met de olie, koriander en chilipoeder. Laat afgedekt 30 min. marineren buiten de koelkast.
3 Rasp ondertussen de limoen en meng het rasp met de zure room en de koriander. Pers de limoen uit.
4 Snijd voor de pico de gallo de tomaten, ui en paprika in blokjes, snijd de jalapeños fijn en meng met de rest van de koriander. Breng op smaak met limoensap, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter.
5 Gril de lamskoteletten 4 min. Keer halverwege. Als ze niet allemaal passen, kun je ze in 2 delen bakken. Houd de koteletten warm op een schaal afgedekt met aluminiumfolie. Serveer de koteletten met de pico de gallo. Serveer de gepofte aardappelen met de zure room erbij.
Lamskoteletjes met pittige salsa is een recept van Albert Heijn