Brunch-garnalencocktail

8
15 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water. Pel het ei, snijd in kleine stukjes en doe in een kom. Snijd ondertussen het kapje van de tomaten en een dun plakje van de onderkant, zodat ze stevig blijven staan. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel.
  • 2 Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd 5 takjes dille fijn. Doe de crème fraîche, dille, garnalen en het citroenrasp bij het ei en meng. Breng op smaak met citroensap, peper en eventueel zout. Schep de vulling in de tomaten en garneer met de rest van de dille.

Brunch-garnalencocktail is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Cocktail met hardgekookte kwarteleieren
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Smoothie met erwtjes en reepjes brood met gerookte zalm
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Runderburger met hoemoes en gekaramelliseerde ui
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept