Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de vissticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven. Keer halverwege.
  • 2 Doe ondertussen de kool met de rozijnen en dressing in een schaal en meng goed door elkaar.
  • 3 Kook de tuinerwten in 4 min. in water met zout beetgaar. Giet af, pureer met de staafmixer en doe terug in de pan. Roer de zuivelspread erdoor.
  • 4 Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat veldsla over en leg op elke helft 3 vissticks. Dek af met de bovenste helft van het brood en serveer met de koolsalade, de rest van de puree en veldsla.

Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turks brood met lamssaucijs en Griekse koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept