Rabarber-mueslicrumble

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rabarber in stukken van 2 cm. Meng de rabarber met de jam in een steelpan en verwarm 5 min. op hoog vuur. Roer niet te veel. Schep in de ingevette ovenschaal.
  • 2 Meng de muesli met de pompoenpitten en pecannoten en verdeel over de rabarber. Verdeel de boter er in kleine blokjes over.
  • 3 Bak ca. 20 min. in de oven. Lekker met crème fraiche, Griekse yoghurt, magere kwark of vanille-ijs.

Rabarber-mueslicrumble is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sabayon met Belgische kriek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtpudding met mango
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept