1 Pof de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd ondertussen de courgettes in plakjes van ½ cm en snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worstjes in 8 min. goudbruin en gaar.
2 Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de helft van de courgette in 2 min. per kant bruin. Bak de helft van de knoflook nog 1 min. mee. Schep de courgette op een schaal en besprenkel met de helft van de azijn. Herhaal dit met de rest van de olie, courgette, knoflook en azijn.Snijd de feta in blokjes. Meng de groenten met de feta, rucola, peper en eventueel zout.
3 Leg de worstjes op de borden. Schep de salade erbij. Serveer met de aardappelen en yoghurt-knoflooksaus.
Lamsworstjes met courgettesalade is een recept van Albert Heijn