Verwarm de oven op 140 graden. Bekleed de onderkant van de springvorm met bakpapier. Vet de gehele vorm in en bestuif met een beetje bloem. Manier met mixer: Doe de eieren, suiker en vanillesuiker in een grote beslagkom en zet deze in een bak met warm water. Mix de eieren met suiker 10 minuten tot een luchtige schuimige massa. Manier met keukenmachine met mixerfunctie: Leg de eieren van te voren even in warm water (niet te heet) en mix ze daarna samen met de suiker en vanillesuiker 10 minuten luchtig en schuimig. Zeef de bloem, maïzena en een snufje zout er bij en spatel deze met een lepel er luchtig doorheen. Voeg de sinaasappelrasp en de kleurstof toe en meng deze er goed door. Giet of schep het beslag in de springvorm en zet niet te hoog in de oven. Verwam nu de oven naar 185 graden en bak de biscuittaart in ca 40 tot 45 graden gaar. Maak ondertussen de vulling: verwarm het sinaasappelsap met de suiker in een pannetje. Week de gelatine in koud water, knijp deze uit en roer door het sinaasappelsap. Laat het mengsel koud worden in de koelkast. Klop de slagroom met de klopfix stijf en voeg de ‘jam’ van sinaasappelsap toer en meng er goed doorheen. Laat de taart afkoelen en snijd hem dwars doormidden. Besmeer met de sinaasappel-room en dek hem weer af. Laat hem minimaal een half uur opstijven in de koelkast. Maak de taart af met wat poedersuiker en gekleurde slagroom toetjes of naar eigen idee.