Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel

4
15 min
Ontbijt
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de amandelmelk aan de kook. Roer de havermout en kaneel erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.
  • 2 Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel.

Havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
15 min
Bekijk recept
Havermoutpap met roodfruit-compote
20 min-
Bekijk recept
Havermoutpap met banaan en walnoot
15 min
Bekijk recept
Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
15 min
Bekijk recept