Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel

4
15 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk aan de kook. Roer de havermout erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal de pan van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.
  • 2 Rasp ondertussen de oranje schil van 1 sinaasappel.
  • 3 Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van beide sinaasappels. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat je het vruchtvlees er gemakkelijk met je mes tussenuit kunt wippen.
  • 4 Snijd de dadels in ringetjes.
  • 5 Garneer de havermoutpap met de sinaasappelpartjes, dadels, pistachenoten en het sinaasappelrasp.

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Havermoutpap met roodfruit-compote
20 min-
Bekijk recept
Havermoutpap met banaan en walnoot
15 min
Bekijk recept
Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
15 min
Bekijk recept
Choco-havermoutpap met banaan en hazelnoot
10 min
Bekijk recept