Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten

16
10 min
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de dadels en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot een bal ontstaat. Voeg de cacaopoeder, olie, pecannoten en kaneel toe aan het dadelmengsel. Maal nog 30 sec.
  • 2 Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.
  • 3 Strooi de cacaopoeder op een bord. Rol de truffels door de cacaopoeder zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.

Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Lauwe oesterpasteitjes met kreukels en truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept