1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges en snijd de asperges in schuine stukken van ½ cm. Snijd de courgette in blokjes van 1 x 1 cm. Haal de blaadjes van de takjes van de dille. Klop de eieren los en meng met de crème fraîche, asperges, courgette en ⅔ van de dille.
2 Bereid de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat de boter achterwege. Roer de saus door het eimengsel.
3 Bekleed de miniquichevormpjes met het roomboterbladerdeeg. Verdeel het eimengsel over de vormpjes en bestrooi met geraspte oude kaas. Bak in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Meng de Hollandse garnalen met de rest van de dille. Garneer hier de quiches mee.
Miniquiches met groene asperges en garnalen is een recept van Albert Heijn