1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in plakjes. Snijd de tomaten in plakjes en snijd de dille grof. Snijd de augurken en radijsjes in plakjes. Snijd de bovenkant van het brood en houd apart. Hol het brood uit.
2 Haal de blaadjes van de kropjes sla los en bedek de bodem van het brood met ⅓ van de slablaadjes. Leg de plakjes tomaat op de sla. Bestrijk de tomaat met 2 el dijonnaise en bestrooi met de helft van de dille en (versgemalen) peper. Leg de augurk en radijs erop. Bedek met 1/3 van de slablaadjes en het ei. Bestrijk het ei met de rest van de dijonnaise.
3 Verdeel de zalm erover en bestrooi met de rest van de dille en (versgemalen) peper. Verdeel de rest van de sla erover, dek af met de bovenkant van het brood en druk goed aan. Snijd het brood voorzichtig in stukken en serveer.
Gevuld picknickbrood is een recept van Albert Heijn