Bietengazpacho met yoghurt

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de rodebietenschijven met 75 ml yoghurt en een scheutje water in een blender en mix tot een dikke soep (of gebruik een staafmixer en hoge kom).
  • 2 Snijd de bieslook fijn en verdeel de soep over de kommen.
  • 3 Verdeel de bieslook en de rest van de yoghurt over de soep en serveer.

Bietengazpacho met yoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept