Guacamole met rode peper

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes en doe in de vijzel.
  • 2 Doe de knoflook samen met het zeezout in de vijzel. Vijzel de peper, knoflook en het zout tot een gladde pasta.
  • 3 Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in stukjes en doe in de vijzel. Vijzel het vruchtvlees grof en meng met de peperpasta.
  • 4 Halveer de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 3 el sap toe en meng door de guacamole. Voeg eventueel meer limoensap toe.

Guacamole met rode peper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept